園の行事

バザー・造形展のご協力ありがとうございました!

保護者の皆様方、9月7日(土)に行われました、バザー・造形展にご協力いただきありがとうございました。

皆様方のご協力のおかげで、子ども達は模擬店やゲームコーナーを存分に楽しんでおりました。

また、子ども達が織りなす数々の造形作品はいかがでしたでしょうか?

この日までに数か月前から『やってみよう』をテーマに、子ども達同士話し合い一生懸命

製作に取り組んでいました。

子ども達と、保護者の皆様とともに創りあげたバザー・造形展に

職員一同感謝の気持ちでいっぱいです。

これからも皆様方のご支援・ご協力賜りますようよろしくお願いいたします。

Appreciation

We’d like to thank you all for the cooperation on the bazaar and Handicraft exhibition on Sat., September 7th. Children had a very good time on food stalls and game booths, thanks to you.

How did you like many art works children made? They’ve worked very hard with their friends on the theme of

‘Let’s try’ since a couple of months ago.

All of us are full of gratitude for you and your children’s cooperation on the bazaar and Handicraft exhibition.

We would appreciate your support and cooperation.